Kryddersild til påskebordet

Til tross for en vanskelig tid er det ved inngangen til påsken lysere tider. Påskehøytiden innebærer for mange blant annet å lage masse god mat. Bengt Sjöström, vår gastronomiske leder, er blant disse og her deler han noen tanker rundt påsken i tillegg til en oppskrift på kryddersildfilet, en rett som står høyt hos både han og mange av hans nære og kjære.
God påske til dere alle sammen.

Farmor Sjöströms knäck

For å spre litt ekstra juleglede ønsker Bengt Sjöström, vår eminente kjøkkensjef, å dele med seg av sin bestemor Elnas knekk-oppskrift (fløtekaramell). En veldig enkel oppskrift som smaker fantastisk godt!

Alle våre venner

Vi vil ønske alle en fredfull jul og et godt nytt år. Ta vare på hverandre i denne spesielle tiden.
Vår egen Bengt Sjöström deler her sin familieoppskrift på julegodteri.

Is med rabarbra og jordbærsalat

Av Bengt Sjöström

Jeg vil dele en helt fantastisk rett; is med rabarbra og jordbærsalat.
Her bruker vi til og med det fine, røde skallet. Friskt, nyttig og godt for både øye og munn. Nyt kjære venner, og ha en fantastisk sommer.

Så ses vi igjen til høsten.

Pepperstekte jordbær

Av Bengt Sjöström

En härlig klassiker som jag inte gjort sedan mitten av 80-talet. Då hette det «Pepparflamberade jordgubbar» och det kan man så klart göra om man så önskar men, snälla, elda inte upp fläktsystemet och skyll i så fall inte på mig!

 

Velkommen til vår blogg

Mitt Namn är Bengt Sjöström. 
Jag har den märkliga, men ändå lite coola titeln Executive Chef og Gastronomisk Leder. 

Här på vår blogg kommer jag och vi skriva om vår vardag, dela med oss av våra tankar, recept och härliga trick som vi använder oss av och gärna delar med oss av.

Enkel soppsuppe

Av Bengt Sjöström

Här kommer en härlig bild på hur vi serverar våra hemmalagade soppor. Även när och om det är till 100tals personer. Hemlagat och kärlek när det är som bäst!

Smaklig måltid