Nyt deilig mat i godt selskap

Velkommen til gode matopplevelser

Nyttig å vite

God mat og drikke er essensielt for et vellykket arrangement. Gjennom nøye utvalgte råvarer og fokus på kortreist og økologisk mat, ønsker vi å gi deg og dine gjester en smaksrik opplevelse utenom det vanlige. Våre kokker elsker å tilberede smakfulle retter av håndplukkede råvarer fra spesielt utvalgte produsenter. Dette, krydret med godt håndverk og en stor neve av kjærlighet for mat, gir våre gjester gode matopplevelser hver dag! Har du spesielle ønsker, komponerer vi gjerne en egen meny for anledningen.

Menyer

Ønsker du å se våre menyer?

Alle skal ha en god matopplevelse hos oss

Allergier og mathensyn

  • Allergi

    Vi ønsker at alle skal ha en god smaksopplevelse når de besøker Oslo Kongressenter. Derfor jobber vi aktivt for å oppfylle nødvendige behov i forhold til allergier og intoleranser. Flere av våre kokker ved Oslo Kongressenter er kurset i å lage allergivennlig mat og annen spesialmat, slik at dine ønsker og behov blir ivaretatt. All mat som serveres hos oss merkes tydelig med alle 14 allergener. Vi komponerer også en meny for dem som har andre behov av hensyn til religion og livssyn.

  • Registreringsverktøy for allergier

    Vi har opprettet et online registreringsverktøy for allergier som gjør det enkelt å håndtere spesielle hensyn for både deg som arrangør og for vårt kjøkken. Det eneste du trenger å gjøre er å videreformidle linkene vi sender deg som arrangør, ut til dine deltagere på arrangementet. Via disse linkene skal de enkelte registrere sine eventuelle matallergier/intoleranser som vi må ta hensyn til.

  • Allergier og personvern

    Vi tar personvernforordningen (GDPR) på alvor og ved at du registrerer dine allergier/matintoleranser i vårt registreringsverktøy for allergier samtykker du til at vi oppbevarer disse i inntil 60 dager etter endt arrangement. Data du har registrert vil bli anonymisert etter denne perioden. Om du imidlertid ønsker at dine opplysninger slettes før det er gått 60 dager etter endt arrangement, kan du ta kontakt med oss om dette.

Matsvinn

Oslo Kongressenter er opptatt av å ta samfunnsansvar, og en naturlig del i dette arbeidet er å kontinuerlig forebygge og redusere matsvinn. Gjennom prosjektet «Kutt Matsvinn 2020» har vi sammen oppnådd målet om å redusere matsvinnet med 20 % i prosjektperioden.

Ambisjonen er å oppnå 50 % matsvinnreduksjon innen 2030, i tråd med FNs klimamål.

Med vår nybygde miljøstasjon har vår evne til å sortere avfall og måle matsvinn blitt ytterligere forbedret, som vil hjelpe med å videre redusere matsvinn.

Når det er mulig, donerer vi overskuddsmat til lokale veldedige organisasjoner.

Les mer om hvordan vi jobber mot bærekraftsmålet om anstendig forbruk og produksjon her

Gjør det enkelt - ta kontakt med oss, så skreddersyr vi arrangementet for deg