For deltakerne

Skal du delta på et arrangement hos oss?

Sentral beliggenhet

Oslo Kongressenter ligger i Youngs gate 21, midt på Youngstorget i Oslo sentrum. Med korte gangavstander til hoteller, buss, trikk, t-bane og togstasjon gjør vår beliggenhet det enkelt for deg å besøke oss på en miljøsmart og effektiv måte.

Nyttig å vite for deg som skal besøke Oslo Kongressenter

 • Universell utforming

  Oslo Kongressenter har et høyt fokus på universell utforming og arbeider kontinuerlig med å tilrettelegge og tilpasse våre lokaler på en best mulig måte. Vi gjennomfører årlig flere større tiltak for å nå de mål vi har satt oss for tilpasning av våre fasiliteter. Noen av disse har blant annet vært:

  Handikaptoaletter
  Handikap-rampe ved inngang
  Innvendige trappetrinn til våre møterom og saler er universelt utformet
  Innvendige dører er universelt utformet for å redusere faren for sammenstøt
  Podier handikap-rampe som enkelt kan brukes av rullestolbrukere
  Gode lys- og lydforhold i lokalene
  Ved brannalarm har vi i tillegg talevarsling og blinkende lys for hørselshemmede

 • Allergier og mathensyn

  Har du som deltaker matallergier eller andre hensyn som skal ivaretas? Vi på Oslo Kongressenter er sterkt opptatt av at alle skal ha en god matopplevelse her hos oss, derfor gjør vi alltid vårt ytterste for å tilfredsstille de behov du har i forhold til allergi- og spesialmat. Flere av våre kokker er kurset i å lage allergivennlig mat og annen spesialmat, slik at dine ønsker og behov blir ivaretatt.

 • Hotell og overnatting

  Med vår beliggenhet midt på populære Youngstorget finner du flere attraktive hoteller og andre aktiviteter kun en liten spasertur unna. Se kart over hoteller i nærheten.

 • Kollektivtransport

  Oslo Kongressenter ligger i gangavstand til Oslo bussterminal og Jernbanetorget med t-bane, tog og flytog, kun 40 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen. I tillegg er det korte avstander til trikk- og bussholdeplasser.

 • Parkering

  Vi oppfordrer alle besøkende til å reise kollektivt til Oslo Kongressenter. For deg som er avhengig av å bruke bil, ligger det flere parkeringshus i kort avstand fra Oslo Kongressenter.

Ønsker du å leie et lokale på Oslo Kongressenter?