• Konferanselokaler
  • Møterom
  • Selskapslokaler
  • Se alle lokaler i 3D
  • Etasjeplaner og kapasitetsoversikt (PDF)
  • Mat og drikke
  • For deltakerne
  • Suksesshistorier
  • Tett på – ekte opplevelser
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bærekraft og samfunnsansvar
  • Nyheter
  • Arrangementer
  • Matkonsept
  • Oppskrifter
  • Råvarer
  • Serveringstips
  • Sesong
Matkonsept Råvarer

Nå er det full fart igjen etter sommeren

Vår kjøkkensjef og gastronomisk leder Bengt Sjöström har sammen med vår soussjef Henrik Roele Hass, og Bama, besøkt Sterling kveite i Stavanger.

Les mer
Matkonsept Sesong

Vinter, en underbar tid!

Vår gastronomiske leder Bengt Sjöström om vinterens herligheter og den gode maten vi serverer her på Oslo Kongressenter.

Les mer
Arrangementer Matkonsept Råvarer

Endelig er vi tilbake!

Vi jobber hele tiden for å holde et tett samarbeid med våre leverandører, med gårdene og bøndene. Nå senest var vi på besøk på fantastiske Linnes gård, hvor vi ble riktig imponerte!

 

Les mer
Matkonsept Oppskrifter Sesong

Frossen sommer-smoothie

Av Bengt Sjöström

Hva med å lage en frisk smoothie i sommer? Bengt tipser her om en av sine smakfulle favoritter.

Les mer
Matkonsept Råvarer

Ut av kriser kommer det kreativitet og forandring! 

Av Bengt Sjöström

Egendesignet brød, bakt med mel fra Horten hos lokal baker.

Les mer
Matkonsept Oppskrifter Råvarer Sesong

Påskeegg

Av Bengt Sjöström

Vi kokker elsker «seige» råvarer! Hva mener jeg med det?

Les mer

Gå ikke glipp av det som skjer på Oslo Kongressenter, få tilsendt vårt nyhetsbrev

Velg lokale

  • Konferanselokaler
  • Møterom
  • Selskapslokaler
  • Se alle lokaler i 3D
  • Etasjeplaner og kapasitetsoversikt (PDF)

Mer fra OKS

  • Mat og drikke
  • For deltakerne
  • Suksesshistorier
  • Tett på – ekte opplevelser
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bærekraft og samfunnsansvar
  • Nyheter

Her finner du oss

Oslo Kongressenter Folkets Hus AS
Youngs gate 21, 0181 Oslo
Telefon: +47 90 70 99 99
E-post: booking@oslo.kongressenter.no

Facebook Instagram Linkedin