Endelig er vi tilbake!

Vi jobber hele tiden for å holde et tett samarbeid med våre leverandører, med gårdene og bøndene. Nå senest var vi på besøk på fantastiske Linnes gård, hvor vi ble riktig imponerte!

 

Endelig er vi tilbake!

Av Bengt Sjöström

Bilde gårdsbesøk

Komme tilbake til hverdagen, jobben og kreativiteten – eller som vår Soussjef Henrik sa: Jeg savner til og med hverdagsutfordringene nå. Det er ganske så gøy, men også sant.

Høstsesongen er ofte godt likt av oss kokker med alt vilt, bær som finnes, frukter, sopp, skalldyr og annet. Min yngste datter, som blant annet har bodd i Spania, sa «Jeg elsker den friske luften vi har i Norden». En fin refleksjon og så absolutt sann. Høstens luft er virkelig fantastisk.

Nært samarbeid med leverandører

På Oslo Kongressenter jobber vi hele tiden for å holde et nært samarbeide med våre leverandører, også med gårdene og bøndene. Dette gjør vi på flere måter, vi reiser for eksempel ut til de, blir kjent og lærer oss å kjenne og ikke minst lar vi oss inspirere. De imponerer med sin kunnskap og er stolte av det de gjør, og dette er helt på sin plass. Vi håper og tror at også vi kan inspirere de på sett og vis. At vi sammen kan få til kreative og spennende saker som går på utsiden av en helt vanlig produksjon.

Nå senest var vi en tur på Linnes gård. En fantastisk gård som ligger nederst i Lierdalen, ned mot Drammensfjorden. Gården drives av Ragnhild og Terje Nærstad; 4´de generasjon på gården. Henrik, vår Soussjef, og meg var riktig imponert da vi var på besøk.

Design av råvarer

Sammen har vi kommet frem til et system som gjør det mulig at vi blant annet kan bestille salat som er eksakt tre uker gammel. Salaten vil da ha en spesiell størrelse som passer perfekt til akkurat den banketten. Vi gjør det samme med blant annet kål, kålskudd, kålhode, og spiselige blomster – små detaljer som virkelig utgjør noe fantastisk.

Som mye annet endrer ting seg raskt, og måten vi jobber på gjør at vi nå kan være med på å utvikle råvarene på en helt annen måte enn tidligere. Dette nettopp fordi vi har et samarbeid med bonden, leverandørene og alle de andre fantastiske personene som jobber sammen med oss. Man føler rett og slett stolthet når man tenker på dette.

Fremover gleder vi oss til å vise gjestene våre alt det fantastiske vi har. Vi ønsker velkommen tilbake til oss og ser frem imot en spennende og smakfull høst.

Bilde gårdsbesøk