Kryddersild til påskebordet

Til tross for en vanskelig tid er det ved inngangen til påsken lysere tider. Påskehøytiden innebærer for mange blant annet å lage masse god mat. Bengt Sjöström, vår gastronomiske leder, er blant disse og her deler han noen tanker rundt påsken i tillegg til en oppskrift på kryddersildfilet, en rett som står høyt hos både han og mange av hans nære og kjære.
God påske til dere alle sammen.

Is med rabarbra og jordbærsalat

Av Bengt Sjöström

Jeg vil dele en helt fantastisk rett; is med rabarbra og jordbærsalat.
Her bruker vi til og med det fine, røde skallet. Friskt, nyttig og godt for både øye og munn. Nyt kjære venner, og ha en fantastisk sommer.

Så ses vi igjen til høsten.

Pepperstekte jordbær

Av Bengt Sjöström  

En härlig klassiker som jag inte gjort sedan mitten av 80-talet. Då hette det «Pepparflamberade jordgubbar» och det kan man så klart göra om man så önskar men, snälla, elda inte upp fläktsystemet och skyll i så fall inte på mig!