Ut av kriser kommer det kreativitet og forandring! 

Av Bengt Sjöström

Egendesignet brød, bakt med mel fra Horten hos lokal baker.

Ut av kriser kommer det kreativitet og forandring!

Hva gjør man når verden blir slik den er nå?
At det er helt forferdelig kan vi alle enes om, men vi må fortsette å kjempe. Fortsette med å tilpasse oss. Finne nye veier og tenkemåter. Våge å forsøke noe nytt!

Under en krise kommer det mange kreative tanker.
Vi går igjennom alt vi vanligvis gjør. Vi stiller spørsmål til oss selv for å utvikle oss – spesielt nå. Som et eksempel – la oss se på vårt matkonsept. Vi har fokus på å bruke norske og/eller nordiske råvarer. Ekte mat. Gjerne så lokalt som mulig. Det føles ekstra viktig med lokalt, spesielt nå.

Egendesignet brød

I sammen med Magnus Brun fra vår leverandør Baker Brun, arbeider vi med å ta frem vårt egendesignede brød – et brød bakt med mel fra Horten hos en baker som ligger bare et steinkast fra Oslo Kongressenter. Lokalt med andre ord – kan det bli bedre? Det er utrolig moro og utviklende å jobbe sammen med en så profesjonell baker. Å arbeide og diskutere smakstilsetninger i prosent, baking med eller uten damp eller hvordan man «river» brødet (baker ut brødet, på hverdagsspråket) er viktige detaljer i utviklingen av et produkt som vi kan være helt fornøyd med.

En del av opplevelsen når du er gjest hos oss

Siden skal vi med stolthet servere disse kreasjonene. La deg som er gjest hos oss få smake og oppleve at det virkelig er forskjell fra brød til brød. Vi skal se våre gjester stoppe opp og nyte når de tar sin første bit. For brød kan virkelig være en nytelse og en fantastisk opplevelse. Spesielt om man har hele historien rundt det.

For hvor mange kan egentlig hele historien rundt sitt brød? Som vet hva det inneholder, hvilket miljø det kommer fra? Hvilken grovhetsgrad har brødet? For det er jo bare brød, eller …?

Vi på Oslo Kongressenter ser det ikke på denne måten. For oss er dette en del av opplevelsen du får, når du er gjest hos oss.