Sikker gjennomføring av konferanser og tilhørende aktiviteter på Oslo Kongressenter

COVID-19 preger oss alle i perioden vi nå står i og hverdagen har over lengre tid vært helt annerledes. Vi på Oslo Kongressenter følger situasjonen nøye og vil til enhver tid følge de retningslinjer som blir gitt. Under kan du lese om våre smitteverntiltak og hva vi gjør for å sikre trygge rammer for våre gjester ved gjennomføring av et møte, en konferanse eller et selskap.

Vår veileder rundt COVID-19 bygger på Helsedirektoratets, Folkehelseinstituttets (helsemyndighetene) og Arbeidstilsynets til enhver tid gjeldende anbefalinger og vil derfor være gjenstand for fortløpende oppdateringer.

Skulle du ønske å komme i kontakt med oss vedrørende spørsmål eller bookinger er det bare å ta kontakt med vår bookingavdeling. Vi gleder oss til å se våre gjester igjen!

 

Våre smitteverntiltak ved møter og konferanser

Vi har stor kapasitet på Oslo Kongressenter, med romslige lokaler som gir gode muligheter innenfor smittevernstiltakene.

Om ikke annet er avtalt settes lokalet opp som eksamen oppsett, en stol pr. bord med en meters avstand både vertikalt og horisontalt til neste deltaker.

Penn og papir vil ikke bli satt frem pr. deltaker, men vil være tilgjengelig i resepsjonen.

En tekniker vil alltid være tilgjengelig på huset som ivaretar at alt det tekniske fungerer.

Av hensyn til smittevern vil våre teknikere ikke sette på mygg på kursledere, men instruere om hvordan dette gjøres. Bøyler er personlige og dersom flere skal benytte samme bøyle skal denne vaskes og desinfiseres mellom hver bruker. Alt vil være vasket med anti-bac i forkant. Dette gjelder ikke bare teknisk utstyr men også bord, stoler, talerstol etc.

Vi har satt opp tydelige skilt for påminnelser om å holde avstand til andre gjester.

Berøringsfrie anti-bac dispensere vil være tilgjengelig rundt i hele kongressenteret.

Dersom vi har flere arrangement i hus vil disse gjennomføres med adskilte pauseområder og lunsjlokaler.

Vårt renhold er forsterket og alle flater som tas på/benyttes hver dag som f.eks.; dørhåndtak, gelender, kaffemaskiner, heisknapper, touchskjermer etc. vaskes flere ganger daglig.

Alle toaletter på huset vil være tilgjengelig for våre gjester. Vi skilter tydelig om maks antall brukere som kan være inne på samme tid og dette kontrolleres av våre ansatte.

Kaffe og pausemat

Pausemat som f.eks. frukt, smoothie eller kaker vil være portionspakket.

Pausematen vil bli satt på flere adskilte steder for å spre gjestene vi har i hus. I forkant av alle serveringsstasjoner vil det være merket tydelig på gulvet om avstands restriksjoner. Vi benytter også kø-ordnere for å forenkle kø logistikken.

Berøringsfrie anti-bac dispensere vil være tilgjengelig ved alle serveringsstasjoner.

Lunsjservering

Av hensyn til smittevern tilbyr vi våre gjester «håndmat» i en lukket boks.

Dette vil på lik linje som pausematen bli satt på flere adskilte steder for å spre gjestene. I forkant av alle serveringsstasjoner vil det være merket tydelig på gulvet om avstands restriksjoner og vi benytter også her kø-ordnere for å forenkle kø logistikken.

Berøringsfrie anti-bac dispensere vil være tilgjengelig ved alle stasjoner.

Dersom du og dine gjester ønsker bordservering så kan dette gjennomføres ved at det blir servert en lukket matboks pr. plass. Maten vil stå klart på bordet, sammen med dessert og kaffe.  Assortert drikke inkludert kaffe/te vil bli servert av servitører.

Vi tilrettelegger ulike spisetider mellom flere grupper samt av sitteavstanden mellom gjestene er i tråd med smittevernloven.

Varmlunsj vil være tilgjengelig fra september.

Felles ansvar

Vi vil samtidig påpeke at alle har et felles ansvar og vi oppfordrer alle arrangører om å påminne sine gjester om å holde seg hjemme og ikke delta på et arrangement dersom en føler seg syk eller viser tegn til symptomer. Vi står i en svært spesiell tid og vi på Oslo Kongressenter tar dette høyst på alvor. Vi har interne retningslinjer for smittevern som til enhver tid gjelder for alle våre ansatte.

Med dette vil vi ønske velkommen til oss!

Andre nyheter