Oslo Kongressenter på ISE 2022

Oslo Kongressenter er blant Norges beste tilbydere på teknisk krevende arrangementer. Hos oss møter du dedikerte og dyktige teknikere som er opptatt av at du som gjest skal få den bistanden og det utstyret som trengs for at arrangementet skal bli vellykket. Vi skal tilby gode og profesjonelle løsninger. Dette krever at vi er oppdaterte både på utstyrssiden på hva som er gjeldende i markedet. Teknikken fornyer seg hele tiden, og det samme må vi gjøre.

Nå senest var vi til stede på ISE 2022 som ble avholdt i Barcelona 10-13. mai. Dette for å få en oppdatering på ny teknologi med et spesielt fokus på våre nye møterom og også utstyr som retter seg spesifikt mot videokonferanser. En god gjennomføring er viktig og vi må kjenne til hva slags utstyr som finnes og hvordan dette kan fungere med ulike forutsetninger som blant annet størrelse på rom, takhøyde etc.

En annen ting vi ser er fremtredende er LED panel teknologi. Her har man kommet et steg videre, utformingene har endret seg og det er mange flere muligheter i dag enn tidligere. LED-vegger kan settes sammen i alle slags størrelser og fasonger slik at bruken er veldig variert. Vi har allerede satt opp en LED-vegg ved vår hovedinngang som ofte brukes i sammenheng med konferanser vi har i hus. Hvem vet, kanskje en dag så erstatter dette all bruk av projektorer og lerret?

Oppsett av nye møterom

Nå på sommeren er det mange arbeider som gjøres hos Oslo Kongressenter, både innvendig og på utsiden. Vi skal blant annet sette opp nye møterom og da er det lærerikt å kunne se og utforske hva som egner seg av utstyr i slike rom, også på lydsiden. Det å kunne prøve ut og se hvordan ulikt utstyr fungerer blant annet i videokonferanser. På en messe som ISE finnes testprodukter, hvor man selv får testet ut og kjent på hvordan ulikt utstyr fungerer.

Vår kongress sjef Ishfaq Ahmad forteller at vi absolutt er på det nivået vi skal være når det kommer til teknikk og utstyr vi har tilgjengelig på Oslo Kongressenter. Dette er noe vi kontinuerlig jobber med og som vi skal fortsette å legge stort fokus på fremover.

ISE 2022

ISE 2022 (Integrated Systems Europe) ble avholdt i Barcelona 10-13. mai 2022. Her kommer alle produsenter fra hele verden med sine nyheter og gjeldende produkter innenfor AV- og system integrasjon. Her er primært bilde i fokus, men også lyd og lys. I tillegg til enorme utstillinger er det også konferanser, eventer og andre opplevelser du kan delta på.

Bilde messedeltakelse

 

Andre nyheter