Gratulerer med resertifisering som Miljøfyrtårn!

Gratulasjonen har vi mottatt direkte fra Stiftelsen Miljøfyrtårn etter at Oslo Kongressenter har fått godkjent Miljøfyrtårn-sertifikatet som vil være gyldig i tre nye år fremover.
Oslo Kongressenter har vært Miljøfyrtårn siden 2006. Resertifisering er viktig for å sikre kontinuerlig forbedring og god miljøstyring. Vi vil fremover fortsette med vårt kontinuerlige arbeid for klima- og miljø og bidra til grønn omstilling.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det er den første nasjonale sertifiseringsordningen som har blitt anerkjent av EU. Les mer om Miljøfyrtårn her.

Sertifiseringsprosessen kartlegger bedriften og veileder den til å oppfylle en rekke miljøkrav og bransjekriterier med mål om å minske avfall, energibruk og CO2-utslipp.

Som et ledd i vårt ønske om å møte en fremtid hvor bærekraftig drift og miljøbevissthet blir mer og mer viktig kan vi tilby Grønne Konferanser hos oss. Grønne Konferanser stiller krav til både oss og kunden om å være miljøsertifisert, og garanterer et arrangement som har som mål å gi størst mulig reduksjon av CO2-utslipp i forbindelse med konferansen. Det vil bli servert økologiske alternativer, minimalt med rødt kjøtt og tilpasset meny etter WWF sin sjømatguide.

Resepsjonist tar i mot deltakere. Foto.

Andre nyheter