Vi gir deg 5 gode tips

5 gode tips innen teknikk til deg som planlegger møte eller konferanse!

Det er mange detaljer som skal sitte for at ditt møte, konferanse eller event skal være vellykket. Her hos Oslo Kongressenter hjelper vi deg med å få alt trygt på plass. Likevel kan det være greit å ha en liten huskeliste på hva som kan være lurt å tenke på, spesielt innen teknikk. Vi gir deg her 5 gode tips!

Profesjonelt videokonferanseutstyr

Det har blitt vanlig med møter hvor deler av deltagerne deltar digitalt, om det er personer som jobber hjemmefra eller om møtet er delt på flere lokasjoner og møtes sammen over videokonferanse. Da er det viktig at det tekniske sitter og går så knirkefritt som mulig. På Oslo Kongressenter har vi profesjonelt utstyr for videokonferanse og en hus-tekniker som er behjelpelig med å koble opp utstyret. Ønsker du å være ekstra sikker på at alt kommer til å fungere til møtet er du velkommen til å komme innom i forkant for en befaring og test av våre systemer.

Raskt fibernett

Når man skal møte sine kollegaer over internett eller ha streaming av sitt webinar så er problemer med tregt internett og hakking det siste man ønsker. Vær sikker på at linjen er god nok for å håndtere overføringen. På Oslo Kongressenter har vi 1GBbit opp og nedlastningslinje som holder i massevis for enhver videokvalitet. Vi har kraftig wi-fi system, men vi kan også legge opp til fast internettilkobling over kabel i alle våre rom for å forsikre seg om best mulig kvalitet og fart slik at videokonferansen går som smurt!

Mikrofoner

Det kan være lurt å gjøre seg opp en tanke om man trenger ekstra mikrofoner til sitt møte, og spesielt da til videokonferanser og større møter og arrangement. Det er fort gjort at det kan bli vanskelig for de på andre siden av en videokonferanse å høre de bakerst i rommet, så vær sikker på at lyden fra alle deltagerne fanges godt nok opp.

Lyssetting

Ved større arrangement og konferanser så kan riktig lyssetting være det som trengs for å sette prikken over i’en og gjøre arrangementet ekstra spennende. Man kan fargelegge rommet i bedriftens farger eller bruke det til å sette en egen stemning. Det er mulig å bruke lys til å sette motiver på vegger eller hva med å få bedriftens logo projisert på veggen? Mulighetene er nesten uendelig med lys og på Oslo Kongressenter har vi et vidt spekter av profesjonelt utstyr som kan være med på å gjøre akkurat ditt event helt spesielt.

Egen tekniker

Skal man ha et arrangement som involverer flere foredragsholdere med flere forskjellige presentasjoner og pc’er, eller ved videokonferanser hvor kameraer og mikrofoner skal kobles opp? Da kan det være godt å ha en tekniker lett tilgjengelig som kan hjelpe. Å få den riktige hjelpen til riktig tid er viktig så sørg for at møteplassen er gode på å gi den hjelpen du eventuelt skulle trenge. Oslo Kongressenter har egne hus-teknikere som alltid er tilgjengelige skulle det oppstå noe og er behjelpelige med hva det skulle være av tekniske utfordringer.

Her kan du finne mer nyttig informasjon