Lunsj

Mat og drikke til møter

For at dine deltakere skal sitte igjen med et positivt helhetsinntrykk, er det viktig at mat og drikke har like bra kvalitet som resten av arrangementet. Uansett hva du måtte velge, vil du bli gledelig overrasket hos oss.

For å kunne tilfredsstille et hvert ønske og budsjett, tilbyr vi ulike typer konferansepakker med forskjellige meny- og serveringsforslag.

Lunsjen serveres i utgangspunktet i en av våre to restauranter, Spiseriet Henrik eller Spiseriet Møller. Pausemat og en eventuell stående lunsjbuffé plasseres i pausearealer tilknyttet aktuelt møterom/sal.

Har noen av deltakerne allergi eller andre spesielle ønsker/religiøse hindringer? Gi oss beskjed så tilbereder vi egen meny til dem det måtte gjelde.

NB! Oslo Kongressenter tillater ikke medbrakt mat eller drikke, dette med bakgrunn i vår tildelte serveringsbevilling for både mat og drikke gitt av Oslo kommune.

 

Vi har utarbeidet et helt nytt matkonsept. Velkommen til MATFEST!

 

Konferansemiddag

Ønsker dere å avslutte (eller begynne) møtet med en sosial sammenkomst? Vår nye kjøkkensjef, Bengt Sjöström, har lagd en ny middagsmeny til våre konferansegjester og dette til en uslåelig pris. For kun kr 295,- per person vil få servert en deilig 2-retters middag (inkl. kaffe/te) i en av våre restauranter. Se vår konferansemiddagmeny.

NB! Dette pristilbudet gjelder kun i kombinasjon med en konferanse- eller kveldspakke.

 

Menyer 2015

Har dere andre ønsker på servering? Ta kontakt for mer info og priser!

 

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Anbefalt pakke

Prøv vår nye anbefalte pakke!

I 2015 lanserer vi en helt ny konferansepakke som selvfølgelig er koblet opp mot vårt MATFEST-konsept. Prøv den for kun kr 635,- p.p.

Nyheter:

1.4.2015:
Fra gjennomsnittlig til EM-gull innen event!
Bli med på neste MPI fagmøte 20. april der vi får presentert to suksesscaser (bl. a MATFEST) fra møte og eventbransjen.

Kommende arrangementer: