Spiseriet Henrik

Spiseriet Henrik blir som oftest benyttet til lunsjservering, men egner seg også godt til selskapsarrangementer. Restauranten kan med skillevegg deles i to seksjoner, Nye Henrik og Historiske Henrik.

Areal:

  • Areal: 380 m²
  • Takhøyde: 3 m

Kapasitet:

image Skole:
-
image Kino:
-
image Ubord:
-
image Bankett:
252+130

Det er selveste Snøhetta, arkitektfirmaet bak den nye operaen i Oslo blant annet, som har designet denne restauranten. I ekte Snøhetta-stil fremstår restauranten moderne, stilren og fresh.

 

Nye Henrik

Nye Henrik, den største delen av Spiseriet Henrik, har plass til ca 250 gjester. Denne seksjonen er L-formet og egner seg derfor best til lunsjservering.

Historiske Henrik

Historiske Henrik rommer 130 gjester. Denne delen brukes flittig til mindre middager, julebord og selskaper av ulike slag. Navnet, ”Historiske Henrik”, kommer av det faktum at vi her har plassert den originale og over 100 år gamle scenebuen fra det gamle Folkets Hus. En fin dekor som gir en herlig kontrast til det ellers så moderne lokalet.

 

Fakta/Mål

  • Areal: 380 m²
  • Takhøyde: 3 m
  • Gulvbelegg: teppe

 

Kapasitet

  • Nye Henrik: 252 i lunsj/bankett
  • Historiske Henrik: 130 i lunsj/bankett

 

Standard teknisk utstyr

Har man behov for AV-utstyr må dette avtales særskilt, det er ikke fastmontert utstyr her. Les mer om hva vi kan tilby av teknisk utstyr.

Kontakt oss her for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Høstmøter eller arrangement

Skal du avholde et møte eller et arrangement? Vi har fleksible lokaler både for mindre møter til større konferanser og events.

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter