Curious

Referanser


Takk for sist, alt gikk veldig bra!

Dere leverer i alle ledd - fra befaringer og visningsturer i 2015, gjennom 3 år med planlegging og detaljer til 5 dager med rigging og gjennomføring.

Vi har fått god oppfølging og hjelp av alle på OKS og serveringen har vært veldig bra. Med nesten 900 personer på det meste, har vi sett at logistikken fungerer utmerket. Det har vært god kontroll på lokaler og teknikken har vært styrt på utmerket vis av Frode og hans team. De vi har mast på underveis, vertskapet i resepsjonen og vaktmesterne, har vært blide, imøtekommende og tålmodige hele veien. Vi sender en stor takk til dere alle.

Heidi Myrseth, Gyro Conference
Gjennom flere år har vi gjennomført konferanser med svært fornøyde deltakere. Hos dere går alt på skinner og det betyr alt for oss. Nede i foajeen, garderobe, renhold, servering, lunsj og tekniker. Alt er svært tilfredsstillende og alle er blide og hyggelige samtidig. Så du kan trygt gi alle en god tilbakemelding.

Vi hadde strevet med et så stort arrangement om ikke dere hadde vært så profesjonelle som dere er.

TUSEN TAKK! Vi sees til neste år.

Hilsen Randi Væhle, Cerebral Parese- foreningen


Arrangement for 10-250 personer

Nomiko benytter Oslo Kongressenter både til egne kurs (avfallskurs.no) og som kurs- og konferansearrangør for andre organisasjoner. Vår erfaring er at Oslo Kongressenter er profesjonell hele veien og at de løser oppgavene på en like god måte enten det er 8 eller 250 deltakere på arrangementet.  

Deltakerne trekker særlig frem den gode maten. Videre vil vi trekke frem hyggelig ansatte med god kompetanse som gjør det vi avtaler. Det tekniske utstyret og deres teknikere sørger for god og sikker gjennomføring av lyd og bilde slik at vi kan fokusere på innhold og deltakere.

Nomiko AS 


Signatur Outlook

Arrangement for 96 personer

Som vanlig gikk alt knirkefritt, som det alltid gjør hos dere. Jeg kan trygt si at dere stiller med det mest profesjonelle og kundevennlige opplegget jeg har vært med på hittil. Siden vi begynte å bruke dere har vi ikke vært noe annet sted siden.

Takk for en virkelig god fasilitering, lunsj og godt organiserte lokaler. Vi ser fram til et nytt besøk hos dere ved neste samling. Tommel opp fra oss i OBOS Nye Hjem.

Jørgen Carlsen, Prosjektkoordinator Arrangement for 9-15 personer

Både Knut, MxData og jeg, Micado var meget fornøyde med lokaler, mat og fasiliteter. Likte spesielt møterom 2, med god plass og bra prosjektor med stor duk. Har ikke noe å utsette på. Profft opplegg.

Roaul Abrahamsson, GIS og kabel dokumentasjon   Arrangement for 130 personer

Alt gikk veldig fint da vi hadde vårt arrangement på Oslo Kongressenter!

Vi er veldig fornøyd med oppsett av bord, pynt og ellers hvordan ting var lagt opp. Maten var også fortreffelig, samt glimrende service fra deres personell. Vi hadde alt i alt et særdeles vellykket og flott arrangement.  

Retter også en stor takk til vår Arrangementskoordinator, for raske og fine tilbakemeldinger og bistand underveis i planleggingsprosessen!

Ronnie Bergheim, Avdelingssjef Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse 

Logo bruk

"Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse har avholdt mange kurs og konferanser på Oslo Kongressenter. Vi er svært godt fornøyd med arrangementsteknisk support, lokaliteter, mat og service for øvrig.

Våre kurs og konferanser spenner over flere fagfelt - alt fra spesifikke temakurs for en enkelt yrkesgruppe - til tverrfaglige kurs og konferanser over 2-3 dager. Vårt største arrangement er Demensdagene med over 900 deltakere som vi årlig arrangerer første uka i desember.

Uansett størrelse - et profesjonelt og serviceinnstilt personale ved Oslo Kongressenter sørger for at både våre kursdeltakere og vi som arrangør trives.

Våre kontaktpersoner ved Oslo Kongressenter er svært imøtekommende og legger alltid godt til rette for at våre arrangementer skal bli vellykket.

Tusen takk for godt samarbeid – vi ser fram til fortsettelsen!"

Kari Midtbø Kristiansen, daglig leder Aldring og helseConfex

Referanse - Confex

Confex Group AS er Skandinavias ledende utvikler og leverandør av åpne kurs og konferanser. Vi har samarbeidet med Oslo Kongressenter i mange år. Her er det alltid hyggelig mottakelse, god service, lyse og trivelige lokaler og god pausemat. Oslo Kongressenter er fleksible, finner gode løsninger og er en samarbeidspartner vi stoler på. Vi og våre deltakere trives godt her!

Lisa Nordblom, arrangementssjef i Confex Norge AS


Arrangement for 440 personer

Vi benyttet Oslo Kongressenter i forbindelse med Insight 2016. Vi er meget fornøyd med oppfølging og service. Senteret fungerte meget bra til vårt bruk, og i evaluering i etterkant har det også kommet positive tilbakemeldinger. Det som oftest blir positivt omtalt er mat, renhold og lokalisering. Noen ting kan også her bli bedre, men vi er så fornøyde at vi har etterspurt plass også for neste års konferanse. Vi håper på et fortsatt godt og utviklende samarbeid, slik at vi sammen kan verdiøke opplevelsen for våre kunder!

Sverre Haug, Event Manager


Referanser_GRESSlogo

Event, 875 personer i Kongresshallen                 

"Vi går tomme for superlativer, og må nok en gang takke for en fantastisk gjennomført GRESS-bankett. Tilbakemeldingene er også i år utelukkende positive.

Når det gjelder arrangementet på Oslo Kongressenter var dette, som tidligiere år, av en meget høy kvalitet både når det gjelder maten, servicen og ikke minst logistikken. Dette er tre vesentlige suksessfaktorer for et vellykket arrangement.

Dere viser en utrolig profesjonalitet i det dere holder på med, noe som gjenspeiler seg helt tydelig i det ferdige produktet.

Maten var fantastisk og smørrosettene på hvert bord var imponerende, nydelige smaker på alle rettene som ble servert til 875 personer - vi er imponert. Med dere som vertskap, gjør sitt til at vi som arrangører er både stolte og ydmyke når produktet fremstår på denne måten."

Jan Muri, styreleder i GRESS-gruppen AS


Arrangement for 200 personer 

Lent arrangerte konferanse for 200 skoleledere og lærer på Oslo Kongresssenter. Her brukte vi både en stor plenumssal og mindre grupperom for å få til mer deltakelse og engasjement hos deltakerene. Dette fungerte veldig godt og OKS var veldig fleksible når det gjaldt å hjelpe oss med organisering, teknikk og informasjon slik at dagen gled supert.

Maten var veldig god og alt var tatt hensyn til når det gjaldt allergier og preferanser. Informasjon og hjelp både i forkant og underveis var helt super og vi kontakter dem gjerne igjen ved fremtidige arrangementer.  

Therese Idsøe Bentsen, arrangement ansvarlig


Faglig kongress, 830 personer

NITO Bioingeniørfaglig institutt gjennomførte i juni 2016 Bioingeniørkongressen 2016 på Oslo kongressenter. Vi brukte åtte ulike saler og møterom til parallelle sesjoner i tre dager. Hver dag hadde vi plenumssesjoner i kongresshallen, som så ble rigget om til parallelle sesjoner. Vi hadde også middag i kongresshallen.

Deltakerne var fornøyde med bevertning og lokaler, og vi som arrangører ble fulgt opp tett og godt fra start til mål.  Både organisering, omrigg, teknikk og bevertning fungerte perfekt. Maten som ble servert holdt gjennomgående høy kvalitet, og alt av allergier og andre ønsker ble tatt hensyn til.

Oslo kongressenter var meget godt egnet til vårt arrangement, og vi bruker dem gjerne igjen.   

Marie Nora Roald, seniorrådgiver i NITO og prosjektleder for Bioingeniørkongressen 2016. 


Julebord for 600 personer

 Takk for en veldig vellykket kveld! Dere leverte høy kvalitet på mat, service og har vært svært profesjonelle. Vi er fornøyde med samarbeidet og synes at all personal har vært imøtekommende på alle ønskene vi har kommet med. Lokalene fungerte veldig bra for formålet og vi kommer gjerne tilbake en annen gang!

Catharina Hedborg, ansvarlig Julebordet 2015


Logo - Tine

Bankett for 700 personer i Kongresshallen

Hver mai samles 700 TINE ansatte i Oslo for å løpe YT Holmenkollstafetten. Det er det største interne arrangementet TINE har som går på tvers av geografi og verdikjede. Etter en god innsats i løypa er det duket for bankett, som er et sosialt høydepunkt for mange!

Det er 2. gangen vi arrangerer banketten på Oslo Kongressenter og vi håper det blir mange flere. Vi har vært strålende fornøyde med alt fra planlegging og koordinering på forhånd til selve gjennomføringen.

Vi er imponerte over den kvaliteten Oslo Kongressenter klarer å levere til hele 700 gjester. Det å levere førsteklasses varmmat og drikke til så mange gjester samtidig krever stålkontroll. Og er det noe hovmester Thomas har så er det nettopp dette, i tillegg til en fantastisk serviceinnstilling som gjør at det lett å være arrangør av en event i denne størrelsen.

Tusen takk for at dere innfrir på de høye forventningene som denne dagen har for alle våre spreke ansatte. Vi setter veldig stor pris på den profesjonelle gjennomføringen dere leverer på år etter år.

Arrangement for 160 personer

Alt gikk som planlagt og ønsket. Vi fikk fantastisk oppfølging og lunsjen fungerer som alltid helt suverent. Fortreffelig lunsj og god pausemat.

Helt topp! Vi er strålende fornøyde og evalueringene fra deltakerne våre viser det samme,

Tusen takk for samarbeidet!

Linn Ellefsrud Fornes, prosjekt- og markedskonsulent

Privat kunde

 Bryllup aug 2014

Bryllupsfest for 60 pers i Spiseriet Møller

"Hei Camilla,

Hils til dine flotte kollegaer for en kjempefin kveld på lørdag. Vi fikk veldig mye tilbakemelding på gode maten og hvor profesjonelle folkene var. Vi trivdes kjempegodt."

Med vennlig hilsen
Varothai & Jørn Atle

 

Logo Birka

Møte for 20 personer i Møterom 2

"Takk for en fin dag i møterom 2. Dette var første gang vi benyttet oss av Oslo Kongressenters fasiliteter, og vi er veldig godt fornøyd med det vi fikk. Beliggenheten sentralt i Oslo passer Birka helt utmerket, og er godt funksjonelt for endags arrangementer som vi helst har.

Maten vi fikk til lunsj var tiltalende servert, meget god og mettende.

Vi har ingen konkrete planer for nye tiltak i Oslo så langt vi ser akkurat nå, men vi vil absolutt ta kontakt når det blir aktuelt."

Fredrik Kosbergløkk, Prosjektkoordinator i Birka – nasjonalt senter for kunst og håndverk

 

Prisfest for 400 personer i Kongresshallen

Tusen takk for en fantastisk kveld hos Oslo Kongressenter på HSMAIs prisfest. For en høydare. Nydelig mat!! Våre medlemmer er godt vandt og vi hadde høye forventinger.
Bengt Sjöström og hans team innfridde så til de grader. Og til og med for de som sto på venteliste snudde dere rundt og fixet mer mat og samt flere bord. Jeg er imponert og lykkelig. Tusen takk til Bengt Sjöström, Helge Johansen, Helena Ahlmén, Ingela Pettersson og til sjefen selv, adm.dir. Henning Stordal. Oslo Kongressenter anbefales!

Ingunn Hofseth, Adm.dir /President HSMAI Chapter Norway & HSMAI Europe(omtale fra Facebook)

 

 

Julebord for 200 personer i Samfunnssalen

"Vil bare gi en tilbakemelding til alle som bidro til at vi hadde et flott julebord på fredag!

Vi er veldig fornøyd med servicen vi fikk og hvordan ting ble gjort gjennom hele kvelden! Samarbeidet med Zakaria gjennom middagen fungerte utmerket og mat og vin ble servert og ryddet i bra tempo så hovedretten var varm og alt smakte godt. Alle jeg har snakket med både i løpet av kvelden og i dag har skrytt av kvelden og var veldig fornøyd med servicen vi fikk.

Det er første gang jeg har vært med på å arrangere et julebord for så mange, men med den gode hjelpen vi har fått både av deg på forhånd og av alle som var der på selve kvelden gikk dette som en lek!

Teknikeren var også utmerket og bidro til at innslagene ble gjennomført knirkefritt og stemningen var god gjennom hele kvelden, i tillegg til at han kom med forslag til sanger og introer når vi hadde behov for dette.

Vi er kjempefornøyd med kvelden! Jeg kommer absolutt til å anbefale dere når det er snakk om lignende arrangementer i fremtiden."

Christopher Vogt, Avdelingsleder Overvåk

 

Avslutningsfest for 700 personer i Kongresshallen

 

"Når 78 års historie som selvstendig vitenskapelig høgskole skulle avsluttes trengte vi en fest i særklasse. Vi hadde satt oss høye mål for festen og Oslo Kongressenter bidro sterkt til at forventningene til de 724 deltakerne ble innfridd.

Et helt arsenal av proffe kelnere som serverte varm mat til 724 gjester!  Hovmester Thomas Jung hadde stålkontroll og fulgte opp NVHs toastmaster angående servering, tidsskjema og så videre under hele middagen. 
Det tekniske fungerte perfekt – takket være proffe lydteknikere, erfaring med storband og god forberedelse.
Arrangementskoordinator Camilla M. Nordlund har vært en fryd å samarbeide med under hele planleggingen av festen.

Vi opplevde at Oslo kongressenter er en svært profesjonell leverandør av store arrangementer som yter svært god service på alle områder. Anbefales!"

Vennlig hilsen, Gro Holter

 

Parker Hannifin AS - Sales Company Norway

Logo - Parker

Julebord for 40 personer i Sal D

"Vi er kjempefornøyd med lokalet og maten. Lokalet passet oss perfekt, og det ble til at alle holdt seg nede i salen siden både dansegulv, toaletter og bar befant seg der. Teknikken fungerte også veldig bra. Vi fikk spilt musikk og danset inn i de små timer. Har fått tilbakemelding fra flere på at maten var fantastisk, og da spesielt hovedretten. Personalet gjorde en fantastisk jobb og ga oss god service. Det at alle fikk varm mat og ikke lunken som jo ofte kan skje på større arrrangement er veldig bra.

Håper du kan hilse til hovmester Zakaria som gjorde mye for at julebordet ble så bra. Han fortalte om de forskjellige viner som ble servert til hver rett, og var veldig serviceinnstilt og blid.

Så du skal ikke se bort fra at vi kommer tilbake til dere ved en senere anledning:-)"

Trude Kristin Rossing - Payroll/ Account

Engasjert Byrå

Møte for 70 personer i Sal D

"Vil takke dere i Oslo Kongressenter for et flott arrangement - strålende service og profesjonell gjennomføring."

Marianne Danielsen, Byråleder Trondheim 

 

Privat kunde

Bryllupsfest, 60 personer i Sal D

"Vi hadde en kjempefin dag, og vil spesielt takke deg (Ingela) og alle på Kongressenteret som gjorde dagen vår så vellykket! Selve vielsen var veldig flott og vi var ekstra heldige med været (da det hadde striregnet hele morgenen). En morsom detalj var at det paret som giftet seg etter oss i Vålerenga, møtte vi igjen på Kongressenteret senere på dagen. De hadde også hadde valgt dere for sin store dag. 

Hovmesteren var imøtekommende og hyggelig og tok godt av oss hele kvelden. Vi vil også nevne serveringspersonalet som en positiv overraskelse, da de hadde lært seg navnene våre på forhånd (for oss på hovedbordet). Maten var rett og slett nydelig, Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på den.  

Stemningsmessig var Sal D mitt i blinken, spesielt bidro lyssettingen til å sette stemningen, i tillegg til at fargen ble veldig fint som bakgrunn for bildene som ble tatt. Alt det tekniske fungerte, og har ingen tilbakemeldinger på dette. Håper du også deler denne tilbakemeldingen med alle involverte, da dere alle sammen bidro til å gjøre vår store dag så vellykket:)"

Hilsen Gunilla og Martin 

 

Norsk Ergoterapeutforbund

Norsk Ergoterapeut

Møte for 70 personer i Forum

"Norsk Ergoterapeutforbund gjennomførte opplæring av tillitsvalgte med ca 70 deltakere den 13. mai 2013. Oppfølgingen forut og under arrangementet, samt det tekniske fungerte knirkefritt. Det ble også servert god lunsj. Vi kommer helt sikkert tilbake ved senere anledninger."

Brit-Toril Lundt, Forhandlingssjef i Norsk Ergoterapeutforbund

 

Sogeti Norge AS

Sogeti logo


Møte til 150 pers i Sal B og middag til 70 pers i Spiseriet Møller

Vil bare si at vi er veldig, veldig fornøyde med arrangementet. Alt fungerte knirkefritt, og ved småproblemer, som litt spraking i mikrofon, litt for varm luft i lokalet, så ble dette ordnet med en gang !

Dette skal være et årlig arrangement, og vi synes Sal B og foajeen var helt utmerket, og passet veldig bra til dette arrangementet. Når vi får sett litt på datoer i 2014, så tar vi kontakt og booker.

Igjen tusen takk for all hjelp og støtte som bidro til at arrangementet ble vellykket for oss

Med vennlig hilsen, Ellen Bøhler

 

 Logo - Ungdom og Fritid

Møte til 4 pers i Tyr.

Møtet gikk veldig bra, og våre forventninger til lokalene ble absolutt innfridd. Jeg vil gjerne også understreke at alle de vi var i kontakt med av personalet der borte, var veldig hyggelige og hjelpsomme.

Det eneste vi slet litt med var tusjene, som var litt dårlige… Men når det er det eneste negative vi kan komme på, tyder det på at vi hadde det rimelig bra

 

Elevorganisasjonen

Logo - Elevorganisasjonen

 Møte + bankett. 500 personer i Kongresshallen


"I fem dager avholdt vi landsmøtet hos dere, og sitter tilbake med en fantastisk følelse. Arrangementet gikk smertefritt med kjempebra oppfølging før og under møtet!

På vegne av oss i Sentralstyre, i organisasjonen og alle deltakerne ønsker vi å rekke stor takk for en fantastisk uke!"

 

Julebord, 570 personer i Kongresshallen

"Tusen takk for flott gjennomført julebord 2012.
Utrolig bra service, oppfølging og profesjonelt crew. Varm mat til alle 570 og god stemning.
Takk for at dere gjorde denne kvelden så fin for oss.

Det var en glede å samarbeide med OKS!"

 

Just Cruzin´ Production

Oktober 2012. Møte, 750 personer i hele Oslo Kongressenter

"Kjære Nathalie og alle dine fine kolleger,

Vi fra JCP vil si tusen takk for veldig bra avviklet konferanse. Deres gjennomgående profesjonelle og imøtekommende serviceånd smittet seg ut over hele arrangementet - tusen takk for det!

Våres inntrykk er at dere har riktig god oversikt på alt dere organiserer, og alltid et smil som møter alle typer av merkelige spørsmål. Takk for det!"

Signe Wirell, JCP

 

 Amnesty International

Logo, amnesty

Møte, 80 personer i Sal D

"Vi hadde det kjempe fint og alt fungerte utmerket; rommet, teknikken og alt.

All mat kom i rett tid og alt smakte veldig godt. Vi har også fått veldig gode tilbakemeldinger på frukten og nøttene.  

Alt i alt er vi superfornøyde alle mann! Dere får terningkast 6 av meg."

Tonje Refseth, Teamleder-FAL - TV-aksjonen NRK Amnesty International 2012

 

Bislett Alliansen

Bankett, 900 personer i Kongresshallen

 

Bislett Alliansens store middag i forbindelse med ExxonMobil Bislett Games ble i år for første gang arrangert på Kongressenteret 7.juni. Dette er et arrangement i har hatt i 25 år. Vi opplevde at Oslo Kongressenter var perfekt for våre 1000 gjester ikke minst på grunn av beliggenheten midt i Oslo sentrum. Vi vil rose de ansatte og betjeningen for meget god planlegging i forkant og flott gjennomføring.

Vi gleder oss til samarbeidet i forbindelse med neste års ExxonMobil Bislett Games middag.

 

Privat kunde

 Bryllup

Bryllup, 60 personer i Sal D

Tusen takk! Vi hadde en strålende bryllupsfeiring hos dere, kunne ikke blitt bedre! Maten var nydelig, og stemningen veldig bra:) Noe av det både vi og gjestene satte stor pris på var de utrolig hyggelige og profesjonelle menneskene som serverte mat og drikke, og sørget for at kvelden gikk så på skinner. Toastmasteren synes det var en fryd å samarbeide med de, og vi har fått mange tilbakemeldinger på hvor blide og imøtekommende de var. Spesielt MÅ vi nevne hovmesteren (iallefall han som serverte brudeparet hele kvelden), Zacharias. Han gjorde en helt fantastisk jobb og gjorde alt for at vi skulle ha en bra kveld, og jeg håper han får tilbakemelding på dette :)
 
Ellers må vi få takke deg så mye for godt samarbeid og for god planlegging og oppfølging. Vi er veldig fornøyde med å ha hatt vår bryllupsfeiring hos dere!
 
Hilsen Christine og Henning


 

Norsk sykehus og helsetjenesteforening

NSH logo

Konferanse og middag, ca 500 personer i diverse saler og møterom

NSH har i over ti år hatt små og store konferanser på Oslo Kongressenter. Det største arrangementet er Lederkonferansen, som har vært mellom 450-550 deltakere. Det er et todagers arrangement, som innbefatter faglig del, med kulturelle og underholdningsinnslag underveis samt firmastand.

OKS har levert all servering i forbindelse med arrangementet, og det har vært gjort tilfredsstillende. Vi er spesielt fornøyd med god kompetanse på teknisk bistand, men også på service før, under og etter arrangementet.

May Britt Buhaug, Norsk Sykehus og helsetjenesteforening

 

Den norske tannlegeforening

Logo- Den norske tannlegeforening 

Kurs, ca 300 personer i diverse saler og møterom

Den norske tannlegeforening har arrangert sine Januarkurs hos Oslo Kongressenter sine lokaler siden 90-tallet og vil garantert komme tilbake i mange år fremover. Dette fordi Oslo Kongressenter skiller seg fra andre kurs- og møtesentre/steder på flere ting: blant annet finnes det ikke i Oslo et senter med så mange møterom i varierende størrelse. Servicen er gjennomført god hos alle de ansatte, ingen sure miner og man føler faktisk at de synes det er hyggelig å kunne hjelpe. Det er viktig! Kommuniseringen og planleggingen blir håndtert profesjonelt og vi føler at vi er i trygge hender.

Ann Kristin Engh Solem, Den norske tannlegeforening

 

Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse

Møte, ca 130 personer i Samfunnssalen

Vi er kjempefornøyd med alt, alt fra maten til det tekniske! Dere er virkelig profesjonelle alle mann.

Hils all og si tusen takk for oss og vi kommer igjen neste oktober.  

Stine Skorpen, Spesialsykepleier/ prosjektleder

 

Norges NaturmedisinSentral

Vi har i to år på rad nå arrangert kongresser på Oslo Kongressenter, og vi er gjennomgående svært fornøyd med hvordan de har håndtert våre arrangementer. De har vært svært behjelpelige, profesjonelle og tilpasningsdyktige for at alt skal forløpe på best mulig måte. All teknikk rundt forelesningene har også fungert utmerket, og assistanse er aldri langt unna. Lunsjserveringen er også helt upåklagelig.

Erling Moxness, Markedsansvarlig Norges NaturmedisinSentral

 

Referanser- logo Compendia

For oss i Compendia er Oslo Kongressenter en samarbeidspartene vi stoler hundre prosent på. Dere er proffe i det dere holder på med og yter svært god service. Compendia sender ut evaluering etter hvert seminar. Et spørsmål er "Hvor fornøyd eller misfornøyd er du med fasilitetene i Oslo Kongressenter totalt sett (lokaler, utstyr, luft etc )". På en skala fra 1 - 6 (6 er best) er snitt scoren på dette spørsmålet fra de siste frokostseminarene våre 5,4.

Gunn-Lisbet Opshaug, Markedssjef Compendia

 

Oslo Kommune- Helse og Velferdsetaten

Logo, Oslo Kommune

Møte, 70 personer i Forum

 

"Vi er absolutt veldig fornøyd. Alt fungerte bra. Jeg måtte spørre om en del ting og kom med noen etterbestillinger når det gjaldt maten, men de unge kvinnene i resepsjonen tok alt på strak arm og med godt humør. De på kjøkkenet også siden vi måtte bestille mer mat og endre noe mat til annet enn svinekjøtt.

Det tekniske personalet var også veldig hyggelige og hjalp oss der vi hadde behov for teknisk assistanse.

Du kan gi meget god tilbakemelding til dine ansatte som vi hadde kontakt med gjennom dagen.

Takk for oss."

Merete Solberg, Oslo Kommune - Helse og Velferdsetaten

 

Referanser, Logo BUFETAT

Møte, 130 personer i Auditoriet

 

"Vi er svært godt fornøyd med arrangementet hos dere den 11. mai.

 Auditoriet fungerte godt til vår bruk med musikkinnslag og forelesning gjennom dagen. Maten var meget god i en hyggelig restaurant.

Rundstykker, frukt og kake var på plass til våre pauser. Vi følte oss veldig godt ivaretatt.

 Vi fikk dessuten utmerket hjelp av en tekniker da vi hadde noen problemer med å få opp presentasjonen før start.

 Takk for godt arrangement. Vi kommer gjerne tilbake."

Tom Bache-Gabrielsen, Seniorrådgiver i Barne,- ungdoms- og familieetaten

 

Haugnes Kompetanse - logo

Møte, 250 personer i Sal A

Tusen takk, for nok en fin opplevelse hos dere:-) Jeg er temmelig sikker på at dere har et godt arbeidsmiljø, for alle snakker med alle og det er mye latter mellom de ansatte – i tillegg til en positiv ”klart vi ordner det”-holdning.

Kristian Haugnes, daglig leder i Haugnes Kompetanse

 

 

Dataforeningen

Referanser -  logo, Den Norske dataforeningen

Møte og bankett, 175 personer i Kongresshallen

 

"Dataforeningen hadde utdeling av Rosingprisene 2010 på Oslo Kongressenter den 22.november. Det var et på alle måter vellykket arrangement. Senterets ansatte fulgte opp profesjonelt i forkant, med gode råd og var samtidig lyttende til våre behov for denne viktige kvelden.

Da dagen kom var alt på plass. Dyktig tekniker og gode servitører under ledelse av en svært tilstedeværende og profesjonell hovmester. En spesiell ros for veldig delikate og velsmakende tapas. Blant det absolutt beste i byen både på smak og presentasjon!"

Edgar Valdmanis, MBA Markedsdirektør i Den Norske Dataforening

  

Seminarpartner

Logo Seminarparter

Event, 700 personer i Kongresshallen

 

"April 2010 hadde vi en stor vårfest med ca 750 personer tilstede på Oslo Kongressenter.

Både vår kunde og vi var meget fornøyde med arrangementet. Fin service fra første kontakt bra møter før arrangementet med hovmester teknikkere etc.

På selve dagen hadde vi tilgang til lokalene fra kl 14 vi hadde også tilgang til lokalene kvelden før for rigging av ekstra lys til begge scenene. Serveringen gikk meget bra og ikke minst raskt slik at alle fikk mat i løpet av kort tid den var også god.

Vi kan anbefale Oslo Kongressenter på det varmeste meget bra. Vårt firma har gjennomført mange hundre arrangementer over hele verden."

Per Alm, Zuper Entertainment / Seminarpartner Event.

  

Gyro Conference

Logo - Gyro

 

T2010 Conference, 350 personer pr. dag i Sal A, Sal B+C, Auditoriet og Sal D. 19 utsillere i foajeen og Forum.


7. - 10. juli 2009. Norsk Psykologforening, 700 personer pr. dag i hele huset.

 

"Gyro Conference har i mange år hatt gleden av å samarbeide med Oslo Kongressenter. Vi har aviklet en rekke nasjonale- og internasjonale arrangementer i OKS og har alltid opplevd Mulighetenes arena som en effektiv, kompetent og hyggelig samarbeidspartner på vegne av våre mange oppdragsgivere. Med sin sentrale beliggenhet i Oslo sentrum utgjør OKS for oss også en naturlig enhet i et "konferanse-cluster" for de helt store arrangementer - der hvor det er nødvendig med mer enn en arena for gjennomføring."

Evy R. Børseth, Prosjektkoordinator Konferanser

 

Nordisk akademi for Osteopati

Referanse - NAO 

Julebord, 85 personer i Sal D

 

Tusen takk for en flott kveld i går! Det hele overgikk alt av forventninger og arrangementet ble en suksess takket være dere!
Alt fra pynting til mat og personale var helt supert, og maken til service har jeg aldri vært borte i :) Thomas (verten) var eksemplarisk!!! Ekstra kreditt til han :)

Vi var tilsammen 86 til middag.

Mvh Ronja

 

Referanse - JCP

Event, 500 personer i Kongresshallen

”Just Cruzin’ Production har ved flere anledninger hatt arrangementer på Oslo Kongressenter. Vi opplever at Oslo Kongressenter er et veldig godt alternativ for større arrangementer midt i hjerte av Oslo sentrum. Beliggenheten er god, og betjeningen er også veldig imøtekommende og behjelpelige. Vi har kunder som gjør årlige arrangementer på Oslo Kongressenter, noe som beviser vedvarende god service, fasiliteter, mat, drikke og ikke minst personale!

JCP kommer til å fortsette å bruke Oslo Kongressenter ved arrangementer i ulike størrelser i tiden som kommer, og ser frem til videre samarbeid!”

Morten Christiansen, prosjektleder i Just Cruzin’ Production.

  

Fagakademiet

referanse Fagakademiet, logo

”Oslo Kongressenter er vår foretrukne samarbeidspartner når vi planlegger kurs og konferanser i Oslo. De er profesjonelle og fleksible, og de leverer alltid meget god service.”

Ottar Mjelde, Fagakademiet  

 

Norsk Møteforum

Referanse - Norsk Møteforum

”Norsk Møteforum AS gjennomfører årlig flere Møteforum i Kongresshallen på Oslo Kongressenter.

Vi er svært fornøyde med servicen, fleksibiliteten og den positive innstillingen til de ansatte på Oslo Kongressenter. Her blir det ingen overraskelser, alt blir levert på en utmerket måte. Vi ser frem til å benytte deres tjenester videre.”

 Kristian Jakobsen, arrangementssjef i Norsk Møteforum AS

  

Hotellmegleren

Referanse - Hotellmegleren

”Hotellmegleren har hatt et nært samarbeid med Oslo Kongressenter (OKS) i mange år.

OKS er valgt som arrangementssted for og av mange av våre ulike oppdragsgivere, for både små og store arrangementer, og vi vet at vi kan stole på at våre kunder blir tatt godt hånd om av profesjonelle medarbeidere på OKS. Informasjon og oppfølging er punktlig og hva gjelder teknisk gjennomføring av arrangement viser OKS gang på gang at de leverer som bestilt og gjerne bedre.

Hotellmegleren anbefaler gjerne Oslo Kongressenter for både små og store konferanser, møter og kongresser.”

Anne-Mari Hernes, Hotellmegler – Partner

  

Norske Idrettsleder-Veteraner

Referanse - Norske Idrettsveteraner

”Jeg vil gjerne få takke for et utmerket samarbeid under forberedelsene og den praktiske gjennomføring av årsmøtet og middagen.

Den positive og smidige holdning vi ble møtt med av alle vi kom i kontakt med både før og under årsmøtet var virkelig bemerkelsesverdig!!

Tusen takk til restaurantsjef, hovmester, tekniker og restaurantpersonalet.”

Bjørn Bogerud, Viseformann og toastmaster i Norske Idrettsleder-Veteraner

  

Microsoft Norge

Referanse - Microsoft

”Microsoft Norge gjennomfører årlig flere arrangementer hos Oslo Kongressenter. Når man inviterer mer enn 1000 mennesker er det viktig at alt fungerer, helt ned til minste detalj. Når dørene åpnes og deltakerne ankommer må alt gå på skinner – man får kun én sjanse! De ansatte på OKS er en viktig suksessfaktor for oss. De er alltid godt forberedt når vi kommer”.

Helene T. Clementsen, Microsoft Norway AS

  

Iss Facility Services

Referanse - ISS

" Takk for et strålende arrangement!", "Årets LOS-samling ble en dundrende suksess!"

Gry Borge, ISS Facility Services AS

  

IBM Norge

Referanse - IBM

”Tusen takk for oss den 25. januar! Det var en stor aften og alt var veldig fint servert & håndtert fra deres side!!”

 Anne C. Taranger Gjestdahl, IBM Norge

  

Høgskolen i Vestfold

Referanse - Høgskolen i Vestfold

”Høgskolen i Vestfold har i flere år samarbeidet med Oslo Kongressenter. Vi har hatt behov for undervisningslokaler av ulik størrelse og med ulike oppsett. Dette samarbeidet har fungert veldig bra, og vi har vært helt avhengige av den profesjonaliteten og erfaringen som Oslo Kongressenter innehar. Dette har gjort at uforutsette hendelser har blitt håndtert på en smidig måte for alle parter.

Vi har hatt en kontaktperson som vi har forholdt oss til. Det har vært en stor fordel for oss, da dette har gjort det enkelt og fleksibelt med booking og endringer, og det er veldig betryggende med noen som har full kontroll på det praktiske rundt undervisningsdagene. Høgskolen i Vestfold er veldig fornøyde med samarbeidet.”

Geir Hovland, konsulent i Høgskolen i Vestfold (Avdeling for samfunnsfag)

 

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Høstmøter eller arrangement

Skal du avholde et møte eller et arrangement? Vi har fleksible lokaler både for mindre møter til større konferanser og events.

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 4. mest konkurransedyktige kongressenter