Miljøfyrtårn

Miljø

Som kunde hos oss er det fullt mulig å påvirke i hvilken grad dere ønsker et ”grønt møte”.

 

Reisen hit

Vi holder til midt i Oslo sentrum – kun 5 minutters gangvei fra Oslo Sentralstasjon og flytoget, omgitt av trikk- og bussholdeplasser.

Kommer du fra Oslo anbefaler vi at du lar bilen stå hjemme og reiser kollektivt. Det er også mulig å reise miljøvennlig hvis du kommer fra andre deler av Norge eller fra utlandet.

- Tog eller buss direkte til Oslo sentralstasjon

- Fra Gardermoen Lufthavn er det mulig at ta seg inn til Oslo Sentralstasjon med flytoget.

 

Oslo Kongressenter

Vi er miljøfyrtårnsertifisert. Denne miljøsertifiseringen setter krav til oss når det gjelder bl. a. kildesortering, vannforbruk, strømforbruk og miljømessig fokus i alle bedriftens ledd. Vi vet at våre gjester er opptatt av dette. Så langt det er mulig prøver vi alltid at bruke miljøvennlige leverandører ved innkjøp av driftsmateriale (i våre innkjøpsordninger er dette som regel et krav).

 

Møtet

Vi kan tilby ulike grønne alternativer for deres møte. Som et eksempel prøver vi å holde papirforbruket nede gjennom å tilby:

- Digital merking. Alle møter merkes digitalt – både i foajeen og i de fleste tilfeller utenfor aktuelt møterom/sal.

- Digital profilering. Vi kan tilby digital profilering i vårt foajéområde. Her kan vi tilby markedsføring/profilering på stort lerret (via projektor), ved hovedtrappen opp til de største salene, eller på to stk skjermer ved kaffestasjonen. For mer info klikk her

- Digital dokumentasjon av møtet. Vi har mulighet til både bilde og lydopptak av møtet. Vi kan også tilby ”live streaming” (live bildeoverføring fra møtet til web), som gir dere en mulighet til å nå ut til det som ikke fysisk kan være tilstede.

- Elektroniske invitasjoner, påmelding/registrering, deltagerhåndtering etc. Vi samarbeider tett med underleverandører som kan hjelpe dere med dette. Kontakt oss for mer info.

 

Maten

Vi arbeider også for miljøet på mange måter når det gjelder maten vi serverer våre gjester.

For eksempel tar vi et aktivt ansvar gjennom å stille spesifikke kvalitetskrav til våre leverandørers råvarer. Våre leverandører skal ha en utpreget miljøprofil i sine bedrifter og være miljøsertifiserte.  De skal kunne tilby økologiske råvarer slik at vi på forespørsel kan tilberede og servere økologiske menyer. Videre er det viktig at råvarene i utgangspunktet skal være så ”kortreiste” som mulig.

Vi har en klar filosofi rundt det faktum at vi i veldig liten grad serverer mat på buffeer da dette medfører unødig mye svinn, men istedenfor satser på et veldig godt utviklet konsept med tallerkenservering.

Vannet vi serverer leveres via Oslo Kommunes ledningsnett og blir dobbelrenset i vårt Pure Watersystem.

 

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Høstmøter eller arrangement

Skal du avholde et møte eller et arrangement? Vi har fleksible lokaler både for mindre møter til større konferanser og events.

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 4. mest konkurransedyktige kongressenter