Oslo Kongressenter

Hvorfor bør du legge ditt neste arrangement til Oslo Kongressenter?

Beliggenheten

Vi holder til midt i Oslo sentrum - kun 5 minutters gangavstand fra Oslo S (og flytoget). Oslo Kongressenter er videre omringet av hoteller, restauranter og aktivitetsmuligheter. Se kart

 

Kapasiteten

Vi tilbyr over 20 konferanse- og selskapslokaler i ulike størrelser. Vi har kapasitet til grupper på over 1000 personer, men vi har også et stort utvalg mindre, intime møterom og saler. Uansett hva dere måtte planlegge, finner vi et lokale som passer. Se vår kapasitetsoversikt i PDF

 

En matopplevelse

Vi vet hvor viktig god mat er for at et arrangement skal bli vellykket. Derfor har vi rekruttert Bengt Sjöström, er en av Sveriges mest populære og respekterte kokker.

Sammen med en entusiastisk ledelse lanserte han et helt nytt matkonsept i 2014. Med økt fokus på kortreiste råvarer, matglede og tradisjonell mat med en moderne vri, var Matfest en realitet. Satsingen har vært en kjempesuksess.
Les mer om MATFEST

 

Moderne nyoppussede lokaler

Vi har brukt store ressurser på å pusse opp og fornye våre fasiliteter og fremstår i dag som et meget moderne og fleksibelt konferansesenter.

 

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du mest for pengene! Oslo Kongressenter arbeider alltid for å kunne tilby det beste totalproduktet til våre gjester. Les mer om våre konkurransedyktige konferansepakker

 

Erfarne medarbeidere

Vi holder over 1000 arrangementer i året for nærmere 150.000 deltakere. Dette kan vi!

 

Blant de beste tilbyderne i Norge på teknisk krevende arrangementer

Oslo Kongressenter er blant Norges beste tilbydere på teknisk krevende arrangement. Hos oss får du tilgang til det meste innen moderne audiovisuelt utstyr. Dette er noe vi stadig oppdaterer og videreutvikler. Les mer om vårt tekniske tilbud

 

Vi tilbyr ”hele pakken”

Trenger dere trykksaker (programfoldere, navneskilt, bannere etc.)? Vi har et eget servicesenter her på huset. Videre samarbeider vi tett med firmaer som tilbyr alt ifra artistformidling, tolketjenester og messeutstyr til blomster.

 

Én fast kontaktperson

Oslo Kongressenter er en profesjonell samarbeidspartner som vil gjøre vårt til at ditt arrangement blir gjennomført etter planen. Vi gir deg alltid én fast kontaktperson å forholde deg til gjennom hele planleggingsprosessen.

Det er ingen tilfeldighet at vårt slagord er ”Mulighetenes arena”. Det er heller ingen tilfeldighet at vi har så mange fornøyde gjester. Klikk her og se hva noen av våre kunder skriver om oss.

 

For et grønnere møte!

Vi er miljøfyrtårnsertifisert. Denne miljøsertifiseringen setter krav til oss når det gjelder bl. a. kildesortering, vannforbruk, strømforbruk og miljømessig fokus i alle bedriftens ledd. Vi vet at våre gjester er opptatt av dette. Så langt det er mulig prøver vi alltid at bruke miljøvennlige leverandører ved innkjøp av driftsmateriale.

Med tanke på vår beliggenhet går det aldeles utmerket at reise kollektivt til Oslo Kongressenter.

Les mer om miljø her

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Forum1_510x316

Møte, kurs, konferanse eller selskap?

Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019? 

Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.  

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter