Referanser

  • Compendia
  • Microsoft
  • ISS
  • IBM
  • Møteforum
  • Fagakademiet

kampanje - En skikkelig god magefølelse

En skikkelig god magefølelse...

Vi vet hvor viktig god mat er for at et arrangement skal bli vellykket. Derfor har vi rekruttert Bengt Sjöström, en av Sveriges mest profilerte kokker.

Mange vil kjenne igjen Bengt Sjöström fra svensk TV, der han i flere år har vært en av svenskenes mest folkekjære kokker, mens noen kanskje har vært så heldige å få smake på hans kokkekunst i restaurant Linnea i Göteborg.

Som kjøkkensjef og kulinarisk leder hos Oslo Kongressenter har han fått i oppgave å utvikle et nytt matkonsept som lanseres til høsten. «Jeg velger å kalle den nye menyen for klassisk innovativ», sier Bengt og forklarer: «en meny basert på det nordiske kjøkken, men med en moderne vri og overraskende kombinasjoner. Estetisk og elegant, men først og fremst veldig, veldig godt».

Vi gleder oss til å lansere det nye matkonseptet til høsten, men du kan allerede nå oppleve den første middagsmenyen. Det er ingen tvil om at Bengt har levert et solid førsteinntrykk her på Oslo Kongressenter - vi har en skikkelig god magefølelse.

Vi markerer nå spennende nytt med byens beste middagstilbud.

 

 

 

> Nyhetsarkiv

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Høstmøter eller arrangement

Skal du avholde et møte eller et arrangement? Vi har fleksible lokaler både for mindre møter til større konferanser og events.

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter