Referanser

  • Compendia
  • Microsoft
  • ISS
  • IBM
  • Møteforum
  • Fagakademiet

Frokostarrangement

En frokostopplevelse utover det vanlige

Onsdagen den 10. september inviterte vi våre kunder og samarbeidspartnere til en frokostopplevelse utover det vanlige.

Målet med arrangementet var å gi dem en "kick start" på dagen/høsten, å vise frem vår nyoppussede Sal B+C samt å fortelle om hvordan vi jobber videre med MATFEST-konseptet.

Vi startet arrangementet med å ønske velkommen våre gjester med et glass Liereple til aperitiff. Deretter ventet en lekker, bugnende frokostbuffé komponert av vår eminente kjøkkensjef, Bengt Sjöström, og hans flinke team. Under arrangementets gang fortalte Sjöström om hvordan Oslo Kongressenters kjøkken jobber og hva som er viktig når vi skal levere topp kvalitet til våre lunsj- og middagsgjester. Bengt røpet også at vi har valgt å jobbe videre med MATFEST-suksessen, men at vi nå løfter konseptet ytterligere 1000 meter*.

På Oslo Kongressenter serverer vi tradisjonell nordisk mat med en moderne vri, eller klassisk innovativt som vi ofte uttrykker det. Apropos klassisk innovativt mener vi at pianist/ komponist /komiker Aksel Kolstad var det perfekte valget når det kom til dagens underholdning. Da han skulle på scenen fikk vi samtidig muligheten til å vise hvordan vi effektivt kan fjerne veggen mellom Sal B og Sal C (Kongresshallen består av Sal A, Sal B og Sal C som kan brukes hver for seg som paralleller eller samlet som plenum)

Videre fikk vår gjester møte den svenske kunstneren og entreprenøren, Mikael Genberg, som holdt et meget morsomt og inspirerende innlegg om hvordan man kan gjøre det umulige mulig og om verdien av å sette høye mål for seg selv. Mikaels mål er å bygge en rød hytte på månen - for en bedre verden. Hvorfor ikke?

Vi er veldig fornøyde med onsdagens arrangementet og vil takke alle som deltok og bidro til en herlig stemning.

*Matfestens stikkord er rene, nordiske råvarer, nøye utvalgt og tilberedt på spennende og nyskapende måter. Råvarenes opprinnelse er viktig for oss; Vi har sammen plukket jordbær til våre smoothies og desserter, vi har besøkt dyrene som gir oss kjøttet og vi har møtt bøndene, produsentene, fabrikksjefene med flere.

Nå har vi til og med kjøpt 200 lam som har blitt foret på gress i Bergsjøområdet i Ål, Hallingdal - 1000 meter over havet. Når dyrene har det bra - da smaker kjøttet bra! Mer info om hvordan MATFEST-konseptet vil se ut fremover kommer i nær fremtid.

Flere bilder finner dere på vår Facebookside.

> Nyhetsarkiv

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Forum1_510x316

Møte, kurs, konferanse eller selskap?

Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019? 

Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.  

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter