Referanser

  • Compendia
  • Microsoft
  • ISS
  • IBM
  • Møteforum
  • Fagakademiet

Christmas candle

Alternativ Jul - Ett arrangement som skiller seg veldig fra de andre...

Oslo Kongressenter avholder årlig over 1000 arrangementer for over 150 000 deltakere, men det er ett arrangement som skiller seg veldig fra de andre ...

Arrangementet foregår i julen, og deltakerne er kanskje ikke de som vanligvis gjester Oslo Kongressenter. Fra klokken 16.00 på selveste julaften er det arrangementet Alternativ Jul som åpner dørene i kongressenteret, og da er det døgnåpent helt frem til andre juledag.

Alternativ Jul er et gratis arrangement rettet mot alle som faller utenfor samfunnets tradisjonelle julefeiring, enten det er bostedsløse, mennesker med rusproblemer eller rett og slett ensomme mennesker uten noe annet sted å gå i julehøytiden. I Oslo Kongressenters lokaler på Youngstorget serveres det julemat samtidig som det bys på underholdning, samtaler og medmenneskelighet. Gjestene kan også overnatte.

Oslo Kongressenter stiller med både selskapslokaler, kjøkken, garderober, lager, dusjfasiliteter og vileesaler til arrangementet. Administrerende direktør ved Oslo Kongressenter, Stein Skogli, har bare positive erfaringer fra samarbeidet.

Hvorfor valgte dere å tilby lokalene deres til Alternativ Jul?

– Da Alternativ Jul for noen år siden søkte etter nye og større lokaler, så vi det som en mulighet for oss til å bidra til å ta vare på alle i byen vår, også de som faller utenfor samfunnet. Erfaringene med det har vært udelt positive. Etter arrangementet tilbakeleveres lokalene i topp stand, og vi kan ikke se at de har vært her engang, sier Skogli.

Oslo Kongressenter ligger midt i Oslo sentrum, og er et topp moderne konferansesenter som tilbyr over 20 forskjellige lokaler og skreddersyr alt fra mindre møter til store konferanser, kongresser og eventer. Fra julaften og frem til andre juledag er vi opptatt med Alternativ Jul, men alle andre dager i året er vi tilgjengelig for deg som ønsker et topp moderne konferansesenter midt i hjertet av Oslo.

Les mer om Alternativ Jul

> Nyhetsarkiv

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Forum1_510x316

Møte, kurs, konferanse eller selskap?

Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019? 

Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.  

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter