Møte, kurs, konferanse eller selskap?
Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019?
Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.
Kontakt oss for ledig kapasitet!
"Hvorfor skal våre gjester kreve mindre av maten når de er på kongress eller seminar? Det er nettopp her man trenger å hente mest inspirasjon og energi", hevder Bengt Sjöström, som sammen med resten av staben ved Oslo Kongressenter har utviklet en meny basert på visjonen om at måltidene skal være like viktige som det avanserte utstyret i møterommet.
Bengt Sjöström er en av Sveriges mest populære og respekterte kokker, kjent fra TV4 og en hel rekke restauranter, både som eier og kjøkkensjef. Han har også mottatt mange utmerkelser for sin kokkekunst.
"Det har vært en utrolig reise, hvor alle som jobber her har bidratt til å skape noe som er helt unikt. Vi har sammen plukket jordbær til våre smoothies og desserter, vi har besøkt dyrene som gir oss kjøttet og vi har smakt oss gjennom de klassiske nordiske råvarene. Sammen har vi skapt en virkelig Matfest!"
Resultatet har blitt en meny vi er virkelig stolt over, der kvaliteten på hver eneste tallerken til over 1000 personer kan garanteres å holde samme høye nivå. Navnet Matfest forplikter.
"Du kommer til å merke det på de nystekte rundstykkene. På aperitiffen fra Egge gård. På de spenstige råvarene. Menyen er konsekvent utformet etter verdiene renhet, enkelhet, friskhet, mangfold og matglede.
"Det er veldig ambisiøst, veldig inspirerende, men, først og fremst, veldig, veldig godt! "
Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019?
Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.
Kontakt oss for ledig kapasitet!