Matfest til nye høyder

Som du kanskje vet har Oslo Kongressenter ansatt en mesterkokk på heltid. I fjor lanserte vi konseptet Matfest. Nå løfter vi konseptet ytterligere 1000 meter.

Kortreist

Bengt Sjöström er Oslo Kongressenters kjøkkensjef. Han er en av Sveriges mest populære og respekterte kokker, kjent fra TV4 og en rekke restauranter, både som kjøkkensjef og eier. Sammen med en entusiastisk ledelse lanserte han et helt nytt matkonsept i fjor. Med økt fokus på kortreiste råvarer, matglede og tradisjonell mat med en moderne vri, var Matfest en realitet. De ansatte var bl.a. selv med ut på jordbæråkrene til Egge gård i Lier og plukket bær til friske og kortreiste smoothies. Satsingen har vært en kjempesuksess. Derfor er det på tide å løfte Matfesten til nye høyder.

 

Høyfjellslam til tusen

I høst har vi vært i Ål i Hallingdal der tusenvis av lam har tilbrakt sommeren i den frie fjellnaturen – mer enn 1000 meter over havet. Denne formen for dyrevelferd begeistrer oss så pass mye at vi nå har kjøpt 200 lam. Vi var selv med på å sanke dem sammen på fjellet i begynnelsen av september. Nå satser vi på at gjestene våre vil verdsette vårt engasjement og den gode smaken av høyfjellsbeitende lam. Dette er en fortsettelse av - og en ny episode i - vårt Matfest-konsept.

Bengt Sjöström er opptatt av at de ansatte skal ha et forhold til maten de tilbereder og serverer.

– Vi er overbevist om at dyr som har det bra gir de beste råvarene. Vi skal kunne fortelle gjestene hvor maten kommer fra, sier han, og understreker at alle råvarer blir plukket ut med omhu. Oslo Kongressenter stiller store krav til leverandørene, og råvarene er i all hovedsak produsert i Norge.

Det er ikke enkelt å produsere lokalmat i store mengder. Det å gi samme opplevelse som ved en à la carte til 1000 mennesker er en vitenskap, men allikevel fullt mulig for en kjøkkenstab som serverer svimlende 150 000 måltider i året.

Matfest-konseptet ble lansert i 2013.

 

Nå lanserer vi en ny konferansepakke

I 2015 lanserte vi en helt ny konferansepakke som selvsagt er koblet til Matfest-konseptet. Les mer om vår nye anbefalte konferansepakke her

Vi anbefaler alle nye og gamle kunder å prøve vår "anbefalte konferansepakke".  

Sjekk ledig kapasitet og reserver lokale til deres neste møte nå


 

 

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Forum1_510x316

Møte, kurs, konferanse eller selskap?

Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019? 

Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.  

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter