Foajé

Vår 750 m² Foajé har beliggenhet i første etasje, rett ved hovedinngangen. I forbindelse med større møter, konferanser og kongresser blir dette arealet ofte brukt til registrering og kaffepauser. I foajeen finner deltakerne en kundevennlig resepsjon, en bemannet garderobe, toaletter, flotte kaffestasjoner og hyggelige sittegrupper.

Areal:

  • Areal: 750 m²
  • Takhøyde: 3,5 m

Kapasitet:

image Skole:
-
image Kino:
-
image Ubord:
-
image Bankett:
-

Utstilling i forbindelse med kurs, konferanse, kongress

De kunder som leier Kongresshallen har forhåndsrett på Foajéen til utstilling. De kunder som leier Sal A eller Sal B+C har forhåndsrett på 50 % av Foajéen. For nærmere informasjon vennligst kontakt vår bookingavdeling.

 

Messe

Når det gjelder rene messearrangementer brukes ofte Foajéen som et tilknytningslokale til Kongresshallen i den andre etasjen.

Fordelen ved å legge en messe til Oslo Kongressenter er, bortsett fra den perfekte beliggenheten, at det meste er lagt til rette og finnes her på huset - bord, stoler, teknisk utstyr, strømuttak etc. Vårt utmerkede kjøkken tar seg av alle mulige behov vedrørende bespisning og bevertning.

Alt messe-/utstillingsutstyr kan fraktes inn i foajeen direkte fra gateplan.

 

Fakta/Mål

  • Areal: 750 m²
  • Takhøyde: 3,5 m

 

Kapasitet antall stands

Må avtales nærmere med Oslo Kongressenter. Av hensyn til brannforskrifter og liknende må alle utstillingsplaner godkjennes i forkant av arrangementet

 

Standard teknisk utstyr

Har man behov for AV-utstyr må dette avtales særskilt, det er ikke fastmontert utstyr i Foajéen. Les mer om tilgjengelig teknisk utstyr her.

 

Profilering i Foajéen

Hver dag passerer en stor mengde mennesker gjennom Oslo Kongressenter. Her får du sjansen til å nå ut, ikke bare til dine egne deltakere, men også til andre målgrupper. I Foajéen leier vi blandt annet ut fem stk informasjonsskjermer til profilering. Les om mulighetene til profilering og eksponering  her

Kontakt oss her for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Forum1_510x316

Møte, kurs, konferanse eller selskap?

Har du reservert lokaler for dine arrangement i 2019? 

Vi har lokaler til små og store møter, konferanser, kongresser og selskaper.  

Kontakt oss for ledig kapasitet!

Følg oss


Facebook
Twitter
Nyhetsbrev

Nyheter:

16.8.2016:
Mer for pengene
Oslo Kongressenter er listet som Europas 3. mest konkurransedyktige kongressenter