Oslo Kongressenter

Hvorfor bør du legge ditt neste arrangement til Oslo Kongressenter?

Beliggenheten

Vi holder til midt i Oslo sentrum - kun 5 minutters gangavstand fra Oslo S (og flytoget). Oslo Kongressenter er videre omringet av hoteller, restauranter og aktivitetsmuligheter. Se kart

 

Kapasiteten

Vi tilbyr over 20 konferanse- og selskapslokaler i ulike størrelser. Vi har kapasitet til grupper på over 1000 personer, men vi har også et stort utvalg mindre, intime møterom og saler. Uansett hva dere måtte planlegge, finner vi et lokale som passer. Se vår kapasitetsoversikt i PDF

 

En matopplevelse

Vi vet hvor viktig god mat er for at et arrangement skal bli vellykket. Derfor har vi rekruttert Bengt Sjöström, en av Sveriges mest profilerte kokker.

Som kjøkkensjef og gastronomisk leder hos Oslo Kongressenter har han fått i oppgave å utvikle et nytt matkonsept som lanseres til høsten. «Jeg velger å kalle den nye menyen for klassisk innovativ», sier Bengt og forklarer: «en meny basert på det nordiske kjøkken, men med en moderne vri og overraskende kombinasjoner. Estetisk og elegant, men først og fremst veldig, veldig godt».
Les mer 

 

Moderne nyoppussede lokaler

De seneste 5 årene har vi brukt store ressurser på å pusse opp og fornye våre fasiliteter og fremstår i dag meget moderne og fleksibelt konferansesenter.

 

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du mest for pengene! Oslo Kongressenter arbeider alltid for å kunne tilby det beste totalproduktet til våre gjester. Les mer om våre konkurransedyktige konferansepakker

 

Erfarne medarbeidere

Vi holder over 1000 arrangementer i året for nærmere 150.000 deltakere. Dette kan vi!

 

Blant de beste tilbyderne i Norge på teknisk krevende arrangementer

Oslo Kongressenter er blant Norges beste tilbydere på teknisk krevende arrangement. Hos oss får du tilgang til det meste innen moderne audiovisuelt utstyr. Dette er noe vi stadig oppdaterer og videreutvikler. Les mer om vårt tekniske tilbud

 

Vi tilbyr ”hele pakken”

Vi er partner av Rica Hotels og kan være behjelpelige med hotellrom i tilknytning til konferansen. Trenger dere trykksaker (programfoldere, navneskilt, bannere etc.)? Vi har et eget servicesenter her på huset. Videre samarbeider vi tett med firmaer som tilbyr alt ifra artistformidling, tolketjenester og messeutstyr til blomster.

 

Én fast kontaktperson

Oslo Kongressenter er en profesjonell samarbeidspartner som vil gjøre vårt til at ditt arrangement blir gjennomført etter planen. Vi gir deg alltid én fast kontaktperson å forholde deg til gjennom hele planleggingsprosessen.

Det er ingen tilfeldighet at vårt slagord er ”Mulighetenes arena”. Det er heller ingen tilfeldighet at vi har så mange fornøyde gjester. Klikk her og se hva noen av våre kunder skriver om oss.

 

For et grønnere møte!

Vi er miljøfyrtårnsertifisert. Denne miljøsertifiseringen setter krav til oss når det gjelder bl. a. kildesortering, vannforbruk, strømforbruk og miljømessig fokus i alle bedriftens ledd. Vi vet at våre gjester er opptatt av dette. Så langt det er mulig prøver vi alltid at bruke miljøvennlige leverandører ved innkjøp av driftsmateriale.

Med tanke på vår beliggenhet går det aldeles utmerket at reise kollektivt til Oslo Kongressenter.

Les mer om miljø her

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Anbefalt pakke

Prøv vår nye anbefalte pakke!

I 2015 lanserer vi en helt ny konferansepakke som selvfølgelig er koblet opp mot vårt MATFEST-konsept. Prøv den for kun kr 635,- p.p.

Nyheter:

1.4.2015:
Fra gjennomsnittlig til EM-gull innen event!
Bli med på neste MPI fagmøte 20. april der vi får presentert to suksesscaser (bl. a MATFEST) fra møte og eventbransjen.

Kommende arrangementer: