Oslo Kongressenter tar konferansematen til nye høyder og inviterer til Matfest

Bli med på Matfest med Bengt Sjöström

Med Bengt Sjöström på laget, er vi både glade og stolte over å kunne tilby en unik konferanseopplevelse. Vi kaller det Matfest og du er invitert!


"Hvorfor skal våre gjester kreve mindre av maten når de er på kongress eller seminar? Det er nettopp her man trenger å hente mest inspirasjon og energi", hevder Bengt Sjöström, som sammen med resten av staben ved Oslo Kongressenter har utviklet en meny basert på visjonen om at måltidene skal være like viktige som det avanserte utstyret i møterommet.

Bengt Sjöström er en av Sveriges mest populære og respekterte kokker, kjent fra TV4 og en hel rekke restauranter, både som eier og kjøkkensjef. Han har også mottatt mange utmerkelser for sin kokkekunst.

"Det har vært en utrolig reise, hvor alle som jobber her har bidratt til å skape noe som er helt unikt. Vi har sammen plukket jordbær til våre smoothies og desserter, vi har besøkt dyrene som gir oss kjøttet og vi har smakt oss gjennom de klassiske nordiske råvarene. Sammen har vi skapt en virkelig Matfest!"

Resultatet har blitt en meny vi er virkelig stolt over, der kvaliteten på hver eneste tallerken til over 1000 personer kan garanteres å holde samme høye nivå. Navnet Matfest forplikter.

"Du kommer til å merke det på de nystekte rundstykkene. På aperitiffen fra Egge gård. På de spenstige råvarene. Menyen er konsekvent utformet etter verdiene renhet, enkelhet, friskhet, mangfold og matglede.

"Det er veldig ambisiøst, veldig inspirerende, men, først og fremst, veldig, veldig godt! "

 

Nå løfter vi MATFEST-konseptet ytterligere 1000 meter

Vi er stolte over vårt Matfest-konsept som har blitt meget godt mottatt av våre kunder. I tiden fremover skal vi jobbe videre med og utvikle konseptet ytterligere. Høsten 2014 kjøpte vi for eks. 200 lam som har blitt foret på gress i Bergsjøområdet i Ål, Hallingdal - 1000 meter over havet. Når dyrene har det bra - da smaker kjøttet bra!

Mer info om hvordan MATFEST-konseptet vil se ut fremover kommer i nær fremtid.

 

Bestill nå og få gratis aperitiff

Alle som bestiller heldagsmøter på Oslo Kongressenter er automatisk invitert til Matfest. Velg en konferansepakke som passer, si fra hvor mange som kommer, så ordner vi resten.

Bestiller du en konferansepakke nå, spanderer vi dessuten en aperitiff (Liereple) i forbindelse med lunsjen*.

*Gjelder konferansepakke "luksus" og "standard" 

Velkommen til Matfest og god appetitt!

 

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Julebord

Julebord i Oslo Sentrum

Årets julebordsmeny er signert Bengt Sjöström, vår eminente kjøkkensjef. Kuvertpris fra kr 485,- pr person inkludert lokalleie og garderobe. Les mer om vårt julebordtilbud og hva vi kan tilby av julebordlokaler.

Nyheter:

20.10.2014:
Jobbe hos oss?
Vi har ledige stillinger som hovmester og servitør...