Hovedinngang

Parkering

Vi holder til midt i Oslo sentrum – kun 7 minutters gangvei (700 m) fra Oslo Sentralstasjon og flytoget, omgitt av trikk- og bussholdeplasser. Se kart

Med tanke på vår sentrale beliggenhet er det altså veldig enkelt å reise til kongressenteret med offentlig kommunikasjon. Vi er en miljøbevist bedrift og anbefaler derfor våre gjester om reise kollektivt så langt det er mulig.

Selvfølgelig er du like velkommen til oss om du ankommer med bil. Oslo Kongressenter disponerer HC-parkering og korttidsparkeringsplasser (maks 10 minutter) rett utenfor hovedinngangen. Det er gode muligheter for heldagsparkering i umiddelbar nærhet:

 

Oslo City parkeringshus

Åpent 6 – 24

Pris kr 70,- per time (maks kr 360,- pr døgn)

Gunerius parkering

Døgnåpent

Pris kr 60,- per time (kr 395,- pr døgn)

Sentrum parkeringshus

Åpent 7 – 19

Pris kr 27,- per påbegynt 30 min (maks kr 240,- pr døgn)

 

Oslo City og Gunerius er ca 5 minutters gange fra Oslo Kongressenter. Sentrum parkeringshus ca 10 minutter. Se kart for detaljert info om beliggenhet.

Det er i tillegg gateparkering (maks 2 timer) i nærhet av kongressenteret.

NB! Priser fra desember 2013

Her finner du oss:

Klikk her for kart

Velkommen til en frokost utenom det vanlige!

Den 10. september er det endelig tid for årets kuleste frokost- opplevelse. Vi har lyst til å gi våre kunder noen smakebiter fra neste års Matfest, samtidig som en av Skandinavias mest inspirerende foredragsholdere inntar scenen. Les mer

Nyheter:

15.9.2014:
Nå løfter vi MATFEST-konseptet ytterligere 1000 meter!
Onsdagen som var samlet vi våre kunder for å røpe spennende nytt...

Kommende arrangementer: